Antrenamente sistate până la reluarea Ligii I

Vă aducem la cunoștință că începând de astăzi, 16.03.2020, A.F.C.Hermannstadt a suspendat antrenamentele echipei până la reluarea Ligii I. Măsura vine ca o consecință a deciziei Federației Române de Fotbal de a suspenda toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

 

Pentru conducerea și stafful FCH, sănătatea este cel mai important element care poate sta la bazele unei societăți moderne. În ideea asta, am transmis fotbaliștilor legitimați următoarele recomandări:

 

-să nu părăsească orașul Sibiu

-să nu meargă în nici o sală de sport/ fitness

-să nu meargă la mall-uri, săli de cinema, restaurante sau alte spații aglomerate

-să stea în casă cât mai mult timp

-să fie pregătiți oricând pentru reluarea antrenamentelor

 

Menționăm că antrenamentele se vor relua în funcție de precizările venite din partea forurilor statutare privind evoluția situației virusului COVID-19 la nivel național și internațional. Până la reluarea competiției, A.F.C. Hermannstadt a început o amplă campanie online de prevenire a coronavirusului COVID-19. Transmitem și pe această cale tuturor celor care iubesc fotbalul și această echipă ca până la o nouă întâlnire pe stadion să se informeze cum se cuvine din surse avizate!

A.F.C. Hermannstadt va reveni mai puternică din această situație! Multă sănătate tuturor!