Adrian Bălan & Alin Dobrosavlevici, noii jucători ai A.F.C. Hermannstadt!

Atacantul Adrian Bălan și fundașul central Alin Dobrosavlevici au semnat în această dimineață cu A.F.C. Hermannstadt! Cei doi se află în Spania, la Marbella, unde au intrat deja în programul de pregătire al echipei sub comanda lui Vasile Miriuță.

 

În vârstă de 29 de ani, vârful de atac Adrian Bălan este originar din București și a mai evoluat în trecut pentru echipe de Liga I ca F.C. Voluntari și C.S.M. Politehnica Iași. Potrivit statisticilor, acesta a marcat 43 de goluri și a avut 15 pase de gol în 145 aparențe în Liga I, fiind cotat cu suma de 450.000 euro pe siteurile de specialitate. Adrian Bălan a fost transferat de FCH din postura de jucător liber de contract.

 

Alin Dobrosavlevici, fundașul central în vârstă de 25 de ani, originar din Moldova Nouă (Caraș-Severin), fost international România U19, a jucat la începutul acestui sezon pentru Concordia Chiajna, în Liga a II-a, de unde a fost transferat definitiv de A.F.C. Hermannstadt. Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Dunărea Călărași, pentru care a și înscris 4 goluri, Academica Clinceni, ASA Tg.Mureș, ACS Poli Timișoara și Dinamo București. Potrivit siteurilor de specialitate, Dobrosavlevici are o cotă de piață de 450.000 euro.

 

(Și)Pe această cale, A.F.C.Hermannstadt le spune celor doi fotbaliști bun venit și mult succes sub culorile FCH!