Acreditari presa pentru partida FC Hermannstadt – FCSB

AFC Hermannstadt anunță startul procesului de acreditare pentru partida dintre FC Hermannstadt și FCSB, din 28 februarie, ora 18:30, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, meci care va avea loc pe Stadionul „Municipal” din Sibiu.
Începând de luni 26 februarie, ora 12:00, până marti 27 februarie, ora 12:00, reprezentanții presei scrise, ai posturilor de radio și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările de acreditări pentru acest joc pe adresa de mail: press@fchermannstadt.ro.
Menționăm că, în cazul presei scrise, vor fi acreditați câte un reporter și un fotoreporter de fiecare instituție, în limita locurilor existente la masa presei.
Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.
Lista unităților mass-media acreditate va fi postată ulterior pe fchermannstadt.ro și pe contul de Facebook al clubului FC Hermannstadt

Comment List

 • ionut cosmin 26 / 02 / 2018 Reply

  Am imcercat sa va trimit un mail atat de pe yahoo.com cat si de pe gmail com si adresa dvs apare ca nevalida…pe ce adresa trimit cererea pt.acreditare?

  • FCH-editor 28 / 02 / 2018 Reply

   Buna ziua,
   Nu intelegem care au putut fi problemele pentru care nu ati putut sa ne transmiteti cererea de acreditare, intrucat toti reprezentantii mass-media care au dorit au putut să ne comunice cererea prin e-mail.
   Din pacate procesul de acreditare pentru acest meci s-a incheiat.
   Va multumim pentru intelegere

Lasă un răspuns