ACREDITĂRI MASS-MEDIA PENTRU MECIUL DINTRE A.F.C. HERMANNSTADT_VS VIITORUL CONSTANȚA_29.07.2020_ORA_19.00

Restricțiile impuse pe fondul pandemiei de Covid – 19 aduc norme speciale pentru jurnaliștii acreditați pe stadioanele din Liga 1. Concret, la meciurile pe care AFC Hermannstadt le dispută pe teren propriu (și nu numai) în afara deținătorilor de drepturi TV,  vor putea fi prezenți doar 10 jurnaliști la masa presei și 5 fotografi în spatele porților. Toate aceste aspecte sunt prezente într-o anexă la Regulamentul Media al LPF pentru acest sezon, dar și în Protocolul de Reluare Competiții 2019-2020 al FRF.

 

Așteptăm cererile dvs de acreditare pentru meciul dintre A.F.C.Hermannstadt și Viitorul Constanța pe  e-mail până marți, 28 iulie 2020, ora 12, pe adresa comunicarefch@gmail.com. În aceste solicitări vă rugăm să specificați numele și prenumele jurnalistului, nr de telefon de contact și instituția de presă pe care o reprezintă. Vă asigurăm că vom face tot posibilul să onorăm aceste solicitări, dar facem apel și la colaborarea constructivă pe care am avut-o până acum, atât în acest sezon special, cât și în trecut. Recomandăm ca aceste cereri să fie făcute pentru un singur jurnalist, pe fiecare instituție mass-media, tocmai pentru a crea un echilibru între numărul de locuri disponibile la masa presei și cererea existentă. La fel și în cazul acreditărilor foto.

 

Vă aducem la cunoștință că toți jurnaliștii acreditați vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în Stadionul Municipal Sibiu. De asemenea, accesul jurnaliștilor este interzis la conferința de presă de după meci, iar zona mixtă nu va mai fi amenajată. Potrivit anexei la Regulamentul Media pentru sezonul competițional 2019-2020, emisă de Liga Profesionistă de Fotbal, ofițerii de presă ai cluburilor din Liga 1 vor prelua întrebările din partea presei. Aceștia vor pune apoi la dispoziția mass-media înregistrarea video din conferința de presă.

 

În speranța unor vremuri mai bune și mai sigure,

mulțumim pentru înțelegere!

 

Biroul de comunicare A.F.C.Hermannstadt