ACREDITĂRI MASS-MEDIA PENTRU MECIUL DINTRE A.F.C. HERMANNSTADT VS RIPENSIA TIMIȘOARA

Așteptăm cererile de acreditare mass – media pentru meciul dintre A.F.C.Hermannstadt și Ripensia Timișoara pe  e-mail până joi, 30 septembrie, ora 17, pe adresa comunicarefch@gmail.com. În aceste solicitări vă rugăm să specificați numele și prenumele jurnalistului, nr de telefon de contact și instituția de presă. Vă asigurăm că vom face tot posibilul să onorăm aceste solicitări. Recomandăm ca aceste cereri să fie făcute pentru un singur jurnalist, pe fiecare instituție mass-media, tocmai pentru a crea un echilibru între numărul de locuri disponibile la masa presei și cererea existentă. La fel și în cazul acreditărilor foto.

 

Vă aducem la cunoștință că toți jurnaliștii acreditați vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în Stadionul Gaz Metan din Mediaș. De asemenea, accesul jurnaliștilor este interzis la conferința de presă de după meci, iar potrivit anexei la Regulamentul Media pentru sezonul competițional 2021-2022, ofițerii de presă ai cluburilor  vor prelua întrebările din partea presei pentru conferința de după meci. În acest sens, puteți folosi numărul de telefon din mail – 0721579684 – pentru mesaje pe Whats Up, urmând ca înregistrarea video să fie pusă la dispoziția mass-media.

 

De asemenea, dacă aveți întrebări de adresat antrenorului principal pentru conferința de presă premergătoare etapei, le puteți transmite pe adresa de e-mail comunicarefch@gmail.com sau info@fchermannstadt.ro, până  joi, 30.09.2021, ora 12.

 

Potrivit protocolului FRF DESFĂȘURARE COMPETIȚII, actualizat pe 14 iulie 2021, toți reprezentanții presei care participă la meci, trebuie să îndeplinească una dintre condițiile:

 

-să fie vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

 

-să prezinte rezultatul negativ al unui test RT – PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore

 

-să se afle în perioada cuprinsă între a 15-a zi si a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2

 

În speranța unor vremuri mai bune și mai sigure, mulțumim pentru înțelegere!

 

Biroul de comunicare A.F.C.Hermannstadt