A.F.C.Hermannstadt vs Viitorul Constanța – scor final 2-0

A.F.C.Hermannstadt a învins aseară pe Viitorul Constanța pe teren propriu cu scorul de 2 – 0 în etapa a XII-a din Play-Outul Ligii 1. Golurile au fost marcate de către Ionuț Stoica, min 76, după un șut-centrare (assist) trimis de Raul Opruț, respectiv Gabriel Debeljuh din penalty , min 84. Deși FCH a fost sub Viitorul la capitolul posesie, elevii lui Ruben Albes și-au creat 5 ocazii de gol și au trimis mingea pe spațiul porții lui Tordai de 4 ori, fiind peste adversari la acest capitol. Principalul grupării sibiene a început partida cu un prim XI format din Cristiano-Vodă, Viera, Stoica, Opruț, Rimane, Pires, Jo Alisson, Caiado, Yazalde și Debeljuh. Pe parcursul celor 90 de minute au mai evoluat pentru sibieni Dâlbea,           Tiago Almeida, Dumitriu și Luchin.

,,Fotbaliștii noștri au făcut o partidă magnifică! Am reușit să formăm o familie și să credem că putem câștiga acest meci. Iată că am reușit acest lucru, iar asta mă face foarte fericit! Cu toții am depus un efort considerabil. Față de partida anterioară am muncit și mai mult. Am pregătit fiecare detaliu, suntem uniți și consider că rezultatele bune sunt o consecință a acestei abordări.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

,,Sunt foarte fericit pentru acest rezultat. Am demonstrat din nou că suntem o familie și asta a făcut diferența. Mă bucur că am înscris și îi mulțumesc lui Romică (Pires) fiindcă m-a lăsat să bat penaltyul.”, a declarat Gabriel Debeljuh, jucătorul străin cu cele mai multe goluri înscrise în Liga 1 în această ediție de campionat.

A.F.C.Hermannstadt rămâne pe locul al IV-lea în Play-Out-ul Ligii 1, cu 31 de puncte, după o serie unică în istoria clubului – 4 victorii și un rezultat de egalitate în ultimele 5 meciuri oficiale! În etapa următoare, A.F.C. Hermannstadt joacă sâmbătă, 1 august, în deplasare, contra celor de la Academica Clinceni.