A.F.C.Hermannstadt vs Metaloglobus București în deplasare. Etapa 4. Liga 2

A.F.C.Hermannstadt se deplasează la București, în etapa cu numărul 4 din Liga 2, unde va juca împotriva celor de la Metaloglobus. În primele 3 etape, bucureștenii au obținut două victorii, în deplasare cu Astra Giurgiu și pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, iar în etapa precedentă au pierdut la limită cu Concordia Chiajna în deplasare (2-1). De celealaltă parte, sibienii vin după trei victorii din primele 3 etape , acasă cu F.C.Buzău, 2-1, în deplasare cu Unirea Constanța, 0-2, și pe teren propriu cu Poli Iași, 2-1. Confruntarea cu Metaloglobus va fi una specială pentru Marius Măldărășanu, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt, care va înfrunta astfel fosta sa echipă.

 

,,Jucăm cu o echipă foarte bună. Poate una dintre cele mai omogene echipe. Au un nucleu de jucători care joacă de cel puțin două sezoane împreună. Va fi un meci greu, dar sper să luăm cele trei puncte. Despre terenul sintetic… Și ei se antrenează pe iarbă, fiindcă nu este ușor. Apar problemele de spate, de genunchi, accidentările. Chiar și așa, este clar că pentru ei adaptarea va mai ușoară la această suprafață, dar sperăm că și noi vom face același lucru și vom scoate maxim de la acest meci. Metaloglobus au jucători tehnici, cum avem și noi. În meciurile anterioare au încercat să atace și să aibă posesia. Totul se învârte în jurul fraților Herea, pe care îi cunosc foarte bine. Vom combate plusurile lor și este cert că va fi un meci între două echipe care până acum au încercat să joace fotbal. Avem și numeric și valoric un lot foarte bun. Probabil la acest meci o să apară schimbări la acest meci, ținând cont de suprafață și de unele calități ale fotbaliștilor noștri.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

 

,,Jucăm împotriva unei echipe foarte bune. O echipă cu jucători valoroși. Este fosta mea echipă, am jucat acolo doi ani și jumătate. Am foarte mulți prieteni acolo, m-am înțeles foarte bine cu cei de acolo, dar atunci când vom intra pe teren îmi doresc să ne întoarcem înapoi cu cele trei puncte la Sibiu. Atât la FCH cât și la Metaloglobus sunt jucători de mare calitate, cu experiență. Îmi doresc ca FCH să bifeze a patra victorie la rând și să continuăm progresul în care ne aflăm.”, a declarat Andrei Lungu, mijlocaș defensiv A.F.C.Hermannstadt.

 

Metaloglobus București vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc joi, 19 august 2021, pe Stadionul Metaloglobus din București, începând cu ora 18. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport, LookSport și TelekomSport.