A.F.C. Hermannstadt înfruntă Chindia în Cupa României

A.F.C. Hermannstadt va înfrunta în 16-imile Cupei României pe Chindia Târgoviște. Partida se va disputa  la Ploiești, acolo unde Chindia dispută meciurile de pe teren propriu, pe Stadionul Ilie Oană. Antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt, Costel Enache, a declarat într-o conferință de presă că așteptările de la această competiție sunt mari, mai ales că în sezoanele precedente echipa a reușit să ajungă până în fazele superioare.

 

,,Cupa României este o competiție care generează o energie aparte. Întotdeauna au fost meciuri cu rezultate interesante.  Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, după un rezultat excelent în ultima etapa a Ligii I. Sperăm că vom fi capabili să facem un joc bun. În ultimele zile am reușit să recuperăm și jucătorii care au avut probleme medicale. Este vorba despre Romario Pires și Sorin Bușu. Vor fi și câteva schimbări. Vor intra în teren și jucători care au jucat mai puțin. Fiecare jucător are calitatea lui, prin urmare fiecare are șansa lui de a juca.”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt.

 

,,Chiar cred că Târgoviște vrea să își ia revanșa după ce i-am învins în meciul de campionat. Va fi un meci foarte greu. Suntem o echipă care are soluții pentru fiecare post, inclusiv în atac, iar asta este foarte bună. Este o concurență foarte bună.”, a declarat Andrei Sîntean, atacant A.F.C. Hermannstadt.

 

În acest sezon, A.F.C. Hermannstadt a învins pe Chindia Târgoviște cu scorul de 2-1 în etapa a VIII-a a Ligii I. Startul confruntării din Cupa României este programat pentru mâine (25.09.2019), ora 16.