A.F.C.Hermannstadt a primit licența pentru a putea evolua în Liga 1 in sezonul competițional 2020-2021.

A.F.C.Hermannstadt a primit licența pentru a putea evolua în competițiile sportive din sezonul competițional 2020-2021

,,În cazul apelului formulat de clubul Asociația Fotbal Club Hermannstadt, Comisia de apel a FRF constatat că sunt îndeplinite cerințele art. 23, la dosarul cauzei find depus P.V. din data de 22 iunie 2020, de omologare definitivă a stadionului Municipal din Sibiu. De asemenea, comisia a constatat că sunt îndeplinite și cerințele art. 47, la dosar fiind depus un Contract de tranzacție din data de 28 mai 2020, prin care s-a achitat suma restantă către un jucător. În consecință, Comisia de apel a schimbat hotărârea instanței de fond, a acordat licența de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 clubului Asociația Fotbal Club Hermannstadt și a anulat penalitatea financiară de 50 mii lei.” – www.frf.ro