Simpaticul, faimosul și carismaticul ,,Cătălin Dezbrăcatu”, în persoana actorului și prezentatorului TV Codruț Kegheș, se numără printre fanii FCH! ,,Cătălin” a acceptat să vorbească despre fotbal pe blogul nostru, dar în mod serios, nu la mișto 🙂

FCH: Ce părere are Dezbrăcatu despre fotbal?

Dezbrăcatu: Am o părere paralelă despre acest fenomen 🙂 Sunt paralel cu fotbalul si nu prea am rabdare sa stau 90 de min sa ma uit. Mi se pare destul de mult, dar în schimb îmi place să vă urmăresc pe voi, echipa Sibiului – F.C.Hermannstadt. Mai ales în ultimele meciuri, am văzut că ați avut niște rezultate interesante. E și un antrenor spaniol la voi și aveți așa un aer vestic, un suflu nou pentru fotbalul ,,mioritic”. Cred că sunt fan, plus că îl cunosc pe Cosmin, omul care se ocupă de comunicare și îi respect devotamentul pe care îl și expune pe facebook.

FCH: Ce părere are Dezbrăcatu despre Sibiu?

Dezbrăcatu: Sibiul e tare fain si vin cu drag de cate ori am ocazia! Îmi place Piața Mare, cu clădirile ei istorice, îmi place Muzeul ASTRA. Un oraș superb!

FCH: Dacă ai juca fotbal, care ar fi postul preferat și de ce?

Dezbrăcatu: Aș sta în poartă cu un mini frigider și un grătar pentru colegi. Evident că ar trebui să am o echipă foarte bună și adversarii să nu ajungă să tragă la poarta mea 🙂

FCHCe amintiri ai din fotbalul românesc?

Dezbrăcatu: Am un amestec de culori si nume ale marilor fotbalisti – Hagi, Popescu de la noi, Pele, Maradonna din afară. Sper să îmi creez mai multe amintiri în vremurile ce vor veni, fiindcă am înțeles că avem o echipă de tineret foarte bună.

FCHUn mesaj de la Dezbrăcatu ptr FC Hermannstadt și pentru suporterii FCH

Dezbrăcatu: Sa fiti sanatosi fara Covid!